27 Mart 2009 Cuma

kereviz yaprağı çarbası

1 kase kereviz yaprağı1 kırmızı biber1 kuru soğan
Terbiyesi için:1 kase yoğurt3 çorba k. unyarım limon1 su b. et suyusutuz, ayçiçek yağıHAZIRLAINIŞI:Tencereye et suyunu alın ve kaynatın.Terbiyesini hazırlamak için bir karıştırma kabına un,yoğurt,su ve limon suyunu ilave ederek bir sos elde edin.Tencerede olan et suyundan biraz soso ekleyin ve tekrar terbiyeyi tencereye alın.Başka bir tavada 1 adet soğanı ve 1adet kırmızı biberi kesin ve tavaya alıp soteleyin.En son tavaya kereviz yapraklarını ekleyin.Tavadaki karışımı terbiyenin içine alın.Sıcak olarak servis edin.

Hiç yorum yok: